KAKAOSALVA - Allt din hud behöver!119 kr

Denna naturligt välgörande vardagscremé är till för hela kroppen och är vår mest universella och stärkande produkt, med användningsområden så vida att det ibland verkar mer vara fantasin som begränsar snarare än produkten själv. Kakaosalva fungerar lika bra som mjukgörande lotion, som för att motverka mer uttalade problem, t.ex. hud och hälsprickor, nagelproblem, diverse eksem och utslag, klåda, insektsbett, småsår, mm. mm..

”Kakaosalva” baseras på Kakaons underbara oljor och fetter i kombination med ett antal mycket fina oljor och komponenter för att ytterligare förstärka dess fantastiska egenskaper.

OBS. Vi undviker mineraloljeprodukter, microplaster, fyllmedel, lösningsmedel och andra vanliga tillsatser i våra produkter, vilka långsiktigt snarare skapar hud och hälsoproblem än löser dem! 

PRODUKTBESKRIVNING

Innehåll: Veg. oljor och smörer av kakao, jojoba, nattljus, blåbär, avokado, ringblomma, argan, raps, gurkört, svart vinbär samt bivax, honung, zinkoxid och e-vitamin.

Produkten innehåller "eco" råvaror och "Rainforest alliance" -märkt kakao för att ge ett så litet avtryck på vår gemensamma miljö som möjligt och för att ytterligare förstärka produktens kvalitet och funktion. Hudcremén är förpackad i en mörk glasburk med hårdplastlock och levereras i 2 storlekar (30ml, 120ml).