ESTELLE ROSCREMÈ - a princess dream!159 kr

Det här är en Kakaobaserad vårdande hudcremé med spännande harmonier av ros. Estelle Roscremé kan användas överallt på ansikte, kropp och hår, dess underbart öppnande, mjukgörande och återfuktande egenskaper gör att den passar de flesta hudtyper och tillfällen. Roscremé öppnar din hy på djupet och tack vare sitt fina tillskott av antioxidanter och välgörande fetter gör den din hy mjukare, slätare och fastare, och dessutom ett fylligare och friskare hår.

“Estelle Roscremé” är underbart dryg, enkel att använda och går snabbt in i huden, samtidigt ger den en härlig doft av Ros när oljan absorberas för att göra nytta!


Innehåll: Veg. oljor och smörer av kakao, jojoba, nattljus, blåbär, avokado, ringblomma, argan, raps, gurkört, svart vinbär samt bivax, honung, zinkoxid och e-vitamin. Eteriska oljor och absolu: Ros och rosenträ.

Produkten innehåller "eco" råvaror och "Rainforest alliance" -märkt kakao för att ge ett så litet avtryck på vår gemensamma miljö som möjligt och för att ytterligare förstärka produktens kvalitet och funktion. Oljan är förpackad i en mörk glasflaska med droppkork i plast och levereras i 2 storlekar (33ml, 55ml)..