MASSAGEOLJA - Järvsö FOREST159 kr

Järvsö Forest Massageolja

Järvsö Forest Massage Oil har unika massageegenskaper och den kan användas till alla typer av massage. För massören skapar våra massageoljor en fantastisk intuitiv känsla och överblick av kroppens behov och skick, samtidigt som upplevelsen av välbehag och känslan av närhet är på topp för personen som får njuta av behandlingen. 

Våra massageoljor innehåller ett antal nyttiga oljor och antioxidanter vilka motverkar irritation samt gör hud och slemhinnor mer flexibla. Massageoljan ökar blodflödet i de kroppsdelar som behandlas, vilket ökar uthållighet, styrka och upplevelse vid regelbunden användning!

Som övriga produkter i Järvsö Forest-serien är den fylld av aromer, ett vällustig uttryck av skogens spännande dofter kryddad med härliga toppnoter av Lavendel.


Professionella användare av våra Massageoljor

- Josefines Wellness, Allingsås

Josefine Rosén - Mobil: 073-529 11 04

Webb: josefineswellness.blogspot.se

Recension - Massageoljan är härlig att jobba med, otroligt dryg, underbart flyt som håller och den torkar inte ut händerna efter behandlingen. Perfekt...! (Produkt - "Cocoa Love Massage")

- Ulrika Myhr, Stenungsund

Massör - Inspiratör - Healing

Webb: www.umyhrs.se

Recension - Massageoljan är fantastisk, mycket bättre än A******n som inte är lika dryg och för fet i början för att sedan bli torr...!(Produkter - "Cocoa Love Massage", "Estelle Rose Massage")

- Wadlins Friska Tag, Nossebro

Margareta Wadlin - Mobil: 070-530 15 66

Webb: www.wadlins.se

Recension - Massageolja Naturell är den bästa oljan att jobba med. Lagom motstånd och dryg. (Produkt - "Cocoa Love Massage")

- Svartbäcken Massage & Hälsocoach, Uppsala

Petra Thomas - Mobil: 070-739 08 28

Webb: www.svartbackenmh.se

(Produkt - "Cocoa Love Massage")


INFORMATION: Större förpackningar finns att tillgå för professionellt bruk, vänligen kontakta oss vid intresse!

Mobil: 070-27 990 27 (Mikael Åberg)

E-post: [email protected]Produktbeskrivning

Komposition& doft: Järvsö Forest produktserie är noggrant uppbyggd av naturliga och hälsobringande råvaror av mycket hög kvalitet, med en unik sammansättning av nyttiga fleromättade och enkelomättade oljor kryddad med eteriska oljor av sandel, ceder och lavendel, i en mix vilken ger en underbar skogsdoft med inslag av underbar lavendel, med härliga toppnoter och spännande basnoter!

Miljö och förpackningJärvsö Forest Massage Oil innehåller eco- och Rainforest alliance-märkta basråvaror för att ge ett så litet avtryck på vår gemensamma miljö som möjligt och ytterligare förstärka produktens kvalitet och funktion. Produkten är förpackad i en mörkbrun plastflaska med kapsyl alternativt pumpmunstycke och levereras i 2 storlekar (110 ml, 250 ml).

Toxicitet och förvaring: Järvsö Forest Massage Oil är i princip ätbar och dess komponenter bryts enkelt ned av kroppen då den har näst intill 100% vegetabiliskt innehåll bestående av “levande” oljor och fetter (inga petroleumbaserade mineraloljor). Produkten är dock ej avsedd för invärtes bruk och bör användas inom 1 år efter öppnandet samt förvaras mörkt och svalt i ren förpackning med tättslutande kapsyl eller pump, väl monterad.

Innehåll: Veg. oljor och smörer av kakao, jojoba, nattljus, blåbär, sesam, ringblomma, argan, raps, gurkört, svarta vinbär, ceder, sandel, lavendel samt E -vitamin

INCI names: Theobroma cacao, Cacao oleum, Simmondsia chinensis seed oil, Oenothera biennis oil, Vaccinum Myrtillus seed Oil, Sesamum indicum seed oil, Calendula officinalis, Argana spinosa seed Oil, Brassica napus seed Oil, Borago officinalis seed oil, Santalum spicatum, Cedrus atlantica, Lavandula angustifolia,Tocopheroli acetas (alfa) E306, E307

Järvsö Forest – Massage Oil är en ren naturprodukt utan tillsatser för bästa effekt och nytta!


Våra recensioner:

 - (Betyg 4,7 av 5 - 49 recensioner)