CHOKLADOLJA - En underbar vardagsolja!119 kr

Denna naturligt välgörande vardagsolja, med underbart mjukgörande och återfuktande egenskaper. Oljan kan användas över hela kroppen inklusive ansikte, hår, hårbotten, läppar och naglar. Den är mer öppnande och renande än Kakaosalvan tack vare att den löser upp fetterna i hudens porer effektivare när den masseras in, vilket gör att den fungerar utmärkt som primer för vår Kakaosalva. Den är även blandbar med Kakaosalvan så att du kan skapa din personliga mix när du masserar in blandningen på kroppen (skapar ett bättre flyt).

Tack vare dess underbara egenskaper är den också grundråvaran i våra övriga produkter. Chokladoljan öppnar din hy på djupet och tack vare sitt fina tillskott av antioxidanter och välgörande fetter gör den din hy mjukare, slätare och fastare, och dessutom ett fylligare och friskare hår.

“Chokladolja” är mycket dryg, enkel att använda och går snabbt in i huden, samtidigt ger den en ljuvlig doft av Kakao när oljan absorberas för att göra nytta!

OBS. Vi undviker mineraloljeprodukter, fyllmedel, lösningsmedel och andra vanliga tillsatser i våra produkter, vilka långsiktigt snarare skapar hud och hälsoproblem än löser dem!


PRODUKTBESKRIVNING

Innehåll: Veg. oljor och smörer av kakao, jojoba, nattljus, blåbär, avokado, ringblomma, argan, raps, gurkört, svart vinbär samt e-vitamin. 

Produkten innehåller "eco" råvaror och "Rainforest alliance" -märkt kakao för att ge ett så litet avtryck på vår gemensamma miljö som möjligt och för att ytterligare förstärka produktens kvalitet och funktion. Oljan är förpackad i en mörk glasflaska med droppkork i plast och levereras i 2 storlekar (33ml, 110ml).